Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Universitario De Coclé chobul el tachi
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Villasanta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becerra kopt de bal weg. Sandoval probeert de bal aan de voet te houden. Valdiviezo rent richting de bal. Valdiviezo passt de bal zonder na te denken. De La Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdiviezo met een snelle inworp. Parker is nu in balbezit. Parker geeft de bal voor. Mejía kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Birmingham is nu in balbezit. Birmingham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Universitario De Coclé - chobul el tachi 0:1

31e minuut.
Suárez passt de bal in één keer door. Schmid speelt de bal door. Berrio probeert naar een medespeler te passen. Suárez rent richting de bal. Suárez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Universitario De Coclé 57%, chobul el tachi 43%.
CD Universitario De Coclé - chobul el tachi 0:1

76e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft de bal voor. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella onderschept slim de pass. De La Espriella passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Birmingham is nu in balbezit. Parker rent richting de bal. Birmingham is nu in balbezit. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Sandoval de bal. Valdiviezo is nu in balbezit. Valdiviezo met een sublieme pass. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Universitario De Coclé 50%, chobul el tachi 50%.
CD Universitario De Coclé - chobul el tachi 0:1