Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
国际米兰 猎鲸船
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Hongze bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongwei verovert de bal door een tackle van achteren. Yongwei passt de bal zonder na te denken. Oulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oulu draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Daar is Oulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tingshu is nu in balbezit. Shaogong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shaogong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tingshu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tingshu kan niet meer verder spelen. Hai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 国际米兰 50%, 猎鲸船 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
国际米兰 - 猎鲸船 0:0

50e minuut.
Zhihong speelt de bal door. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng met een sublieme pass. Qingjian heeft problemen om de bal te vangen. Qingjian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zongwei met een harde bal richting middenveld. Hai heeft problemen om de bal te vangen. Weichang is nu in balbezit. Hai onderschept slim de pass. Hai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
国际米兰 - 猎鲸船 1:0

60e minuut.
Yueming geeft de bal voor. Oulu is nu in balbezit. Oulu schiet op doel. Lihong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weimiao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
国际米兰 - 猎鲸船 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 国际米兰 35%, 猎鲸船 65%.
国际米兰 - 猎鲸船 2:0