Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poison Girls bosco best
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román geeft de bal voor. Miglio rent richting de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap. Dimapasoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 1:0

4e minuut.
Caliw-caliw bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez speelt de bal door. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Caliw-caliw verovert de bal door een tackle van achteren. Caliw-caliw met een sublieme pass. Binaohan rent richting de bal. Binaohan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nakpawan probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Chávez met een sublieme pass. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 2:0

31e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Nakpawan is nu in balbezit. Teitursson verovert de bal door een tackle van achteren. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pagaspas onderschept slim de pass. Pagaspas probeert naar een medespeler te passen. Vatle speelt de bal door. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Caday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caday geeft een lange en hoge pass. Daar is Lordizabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teitursson rent richting de bal. Teitursson draait met de bal, schiet en ... Dimapasoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 3:0

41e minuut.
Nakpawan passt de bal zonder na te denken. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een lange en hoge pass. Miglio heeft problemen om de bal te vangen. Miglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 4:0

42e minuut.
Caliw-caliw is nu in balbezit. Román onderschept slim de pass. Román geeft de bal voor. Daar is Tala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teitursson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Caliw-caliw begaat een overtreding. Chávez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sephadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poison Girls 33%, bosco best 67%.
Poison Girls - bosco best 4:0

48e minuut.
Klungelig pakt Román de bal. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday geeft een lange en hoge pass. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel. De bal raakt de paal. Dimapasoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 5:0

52e minuut.
Miglio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panahon komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Panahon passt de bal in één keer door. Teitursson is nu in balbezit. Teitursson passt de bal met de wreef. Panahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Panahon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dimapasoc trapt de bal weg van het doel. Chávez kopt de bal weg. Klungelig pakt Teitursson de bal. Panahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Panahon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 6:0

77e minuut.
Panahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Panahon probeert naar een medespeler te passen. Varjan is nu in balbezit. Panahon is nu in balbezit. Panahon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lordizabal geeft de bal voor. Inworp. Vatle met een snelle inworp. Teitursson rent richting de bal. Teitursson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Román onderschept slim de pass. Caliw-caliw bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez met een sublieme pass. Panahon rent richting de bal. Panahon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - bosco best 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poison Girls 34%, bosco best 66%.
Poison Girls - bosco best 7:0