Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackspade FC Poison Girls
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vatle geeft een lange en hoge pass. Caday kopt de bal weg. Daar is Biag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caday geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aro geeft een lange en hoge pass. Baga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagaspas onderschept slim de pass. Pagaspas geeft een lange en hoge pass. Balot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Caday passt de bal in één keer door. Varjan speelt de bal door. Balot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balot draait met de bal, schiet en ... Abucay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackspade FC - Poison Girls 0:1

29e minuut.
Vatle passt de bal met de wreef. Lagandaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maninay passt de bal in één keer door. Matito rent richting de bal. Batoon onderschept slim de pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. Bejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Basubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Basubas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balot de bal. Varjan is nu in balbezit. Varjan draait met de bal, schiet en ... Abucay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Teitursson verovert de bal door een tackle van achteren. Teitursson passt de bal in één keer door. Daar is Varjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjan schiet op doel. Aro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackspade FC - Poison Girls 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackspade FC 73%, Poison Girls 27%.
Blackspade FC - Poison Girls 0:2

47e minuut.
Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda passt de bal zonder na te denken. Arigo rent richting de bal. Matito bereikt de bal nog maar net als eerste. Matito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Varjan is nu in balbezit. Varjan passt de bal zonder na te denken. Balot rent richting de bal. Balot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackspade FC - Poison Girls 0:3

55e minuut.
Lagandaon is nu in balbezit. Lagandaon geeft de bal voor. Balot rent richting de bal. Balot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackspade FC - Poison Girls 0:4

61e minuut.
Pagaspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagaspas geeft de bal voor. Daar is Maceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson draait met de bal, schiet en ... Abucay bokst de bal weg. Varjan rent richting de bal. Varjan draait met de bal, schiet en ... Abucay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Varjan geeft een lange en hoge pass. Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Balot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackspade FC - Poison Girls 0:5

79e minuut.
Vatle probeert naar een medespeler te passen. Lagandaon speelt de bal door. Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackspade FC - Poison Girls 0:6

87e minuut.
Obusan rent richting de bal. Varjan onderschept slim de pass. Varjan met een sublieme pass. Teitursson is nu in balbezit. Teitursson geeft de bal voor. Abucay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackspade FC 58%, Poison Girls 42%.
Blackspade FC - Poison Girls 0:6