Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Won Kwooma Suwon City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Wang-Young onderschept slim de pass. Wang-Young speelt de bal door. Hwan-Young met een sublieme pass. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hyun-Jae speelt de bal door. Amakato rent richting de bal. Ling-Choi onderschept slim de pass. Wang-Ying is nu in balbezit. Wang-Ying schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wang-Ying probeert naar een medespeler te passen. Ling-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Young onderschept slim de pass. Wang-Ying onderschept slim de pass. Wang-Ying draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Won Kwooma 48%, Suwon City 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Won Kwooma - Suwon City 0:0

46e minuut.
Ling-Choi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheng-Hyu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cheng-Ying rent richting de bal. Cheng-Ying geeft een lange en hoge pass. Amakato heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Ying rent richting de bal. Wang-Ying haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hwan-Young speelt de bal door. Ling-Hyuong rent richting de bal. Kun-Bum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kun-Bum krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Wang-Young rent richting de bal. Bum-Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wang-Young. Bum-Kum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amakato wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Hyu-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Won Kwooma - Suwon City 1:0

58e minuut.
Uk-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Hyu met een sublieme pass. Klungelig pakt Wang-Ying de bal. Wang-Ying draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pooh-Won Kwooma - Suwon City 1:1

68e minuut.
Wang-Ying geeft de bal voor. Bum-Kum is nu in balbezit. Bum-Kum speelt de bal door. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hyun-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun-Jae met een sublieme pass. Cheng-Hyu rent richting de bal. Cheng-Hyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Won Kwooma - Suwon City 1:2

75e minuut.
Wang-Ying kopt de bal weg. Klungelig pakt Yang-Lee de bal. Cheng-Hyu rent richting de bal. Wang-Ying rent richting de bal. Wang-Ying draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Wang-Ying de bal. Hwan-Young is nu in balbezit. Hwan-Young met een sublieme pass. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Won Kwooma 48%, Suwon City 52%.
Pooh-Won Kwooma - Suwon City 1:2