Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Seuol Hang Heeming
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim speelt de bal door. Chyu-Hyun is nu in balbezit. Hakihra onderschept slim de pass. Hakihra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Seuol - Hang Heeming 1:0

4e minuut.
Mejstřík bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yang-Uan. Mejstřík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mejstřík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sung-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Hakihra rent richting de bal. Hakihra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hakihra schiet op doel. Lee-Kun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kyuong-Soo zal de hoekschop nemen. Byung-Kun kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Cheng-Hyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim rent richting de bal. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Dae-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Kin met een sublieme pass. Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk schiet op doel. Bum-Kum bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doshi met een harde bal richting middenveld. Chyu-Kin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sun-Song de bal. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Seuol 47%, Hang Heeming 53%.
FC Seuol - Hang Heeming 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Hyun-Doo de bal onder controle te krijgen. Tae-Uk rent richting de bal. Sun-Song tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sun-Song krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mejstřík onderschept slim de pass. Sun-Song rent richting de bal. Sun-Song passt de bal zonder na te denken. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Mejstřík onderschept slim de pass. Mejstřík geeft een hoge lob. Sung-Hyun probeert de bal aan de voet te houden. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hadongh is nu in balbezit. Hadongh geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim passt de bal in één keer door. Hakihra rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Seuol - Hang Heeming 2:0

72e minuut.
Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim speelt de bal door. Hakihra is nu in balbezit. Klungelig pakt Hakihra de bal. Hakihra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejstřík is nu in balbezit. Lee-Kwoo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejstřík. Lee-Kwoo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lee-Kwoo kan niet meer verder spelen. Joon-Won komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lee-Sin speelt de bal door. Joon-Won heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk haalt uit met een fantastische trap. Bum-Kum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Seuol - Hang Heeming 2:1

81e minuut.
Chyu-Hyun geeft een hoge lob. Tae-Uk kopt de bal weg. Daar is Sun-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Won verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Won draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bum-Kum niet meer kan verder spelen. Cheng-Chang komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Doshi geeft een lange en hoge pass. Byung-Kun is nu in balbezit. Byung-Kun met een sublieme pass. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Seuol 47%, Hang Heeming 53%.
FC Seuol - Hang Heeming 2:1