Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suwon City FC Seuol
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mejstřík is nu in balbezit. Park-Kwoo is nu in balbezit. Park-Kwoo passt de bal in één keer door. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Hyu-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hadongh verovert de bal door een tackle van achteren. Hadongh geeft een lange en hoge pass. Byung-Gui probeert naar een medespeler te passen. Byung-Kun is nu in balbezit. Byung-Kun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mejstřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ying rent richting de bal. Mejstřík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejstřík krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Byung-Kun geeft een lange en hoge pass. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. Park-Lee onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Byung-Kun neemt de hoekschop. Park-Lee probeert de bal met de borst te controleren. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mejstřík speelt de bal door. Hadongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadongh speelt de bal door. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra haalt uit met een fantastische trap. Hyu-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Byung-Gui met een snelle inworp. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hokido de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Dae-Joon de bal. Dae-Joon geeft een hoge lob. Daar is Wang-Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - FC Seuol 0:1

41e minuut.
Byung-Gui geeft de bal voor. Park-Kwoo kopt de bal weg. Dae-Joon probeert naar een medespeler te passen. Hakihra rent richting de bal. Hakihra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kun-Bum met de inworp. Park-Kwoo rent richting de bal. Kim onderschept slim de pass. Kim schiet op doel. Hyu-Lee bokst de bal weg. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suwon City 76%, FC Seuol 24%.
Suwon City - FC Seuol 0:1

48e minuut.
Dae-Joon passt de bal met de wreef. Park-Lee rent richting de bal. Hakihra onderschept slim de pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - FC Seuol 0:2

53e minuut.
Dae-Joon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Park-Kwoo rent richting de bal. Dae-Joon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Park-Kwoo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Park-Kwoo kan niet meer verder spelen. Wang-Sing komt het veld opgelopen. Cheng-Ying zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hyun-Jae geeft de bal voor. Bum-Kum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cheng-Ying controleert de bal met de borst. Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal met de wreef. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hadongh geeft de bal voor. Wang-Sing speelt de bal door. Ling-Choi is nu in balbezit. Ling-Choi schiet op doel. Bum-Kum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - FC Seuol 1:2

89e minuut.
Kim onderschept slim de pass. Kim probeert naar een medespeler te passen. Hokido is nu in balbezit. Hakihra onderschept slim de pass. Hakihra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suwon City 47%, FC Seuol 53%.
Suwon City - FC Seuol 1:2