Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Heejo Pooh-Buch Mingak
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Jee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Li speelt de bal door. Ling-Chang rent richting de bal. Ling-Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cheng-Son is nu in balbezit. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo passt de bal in één keer door. Jee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Sun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cheng-Hyuon is nu in balbezit. Cheng-Li onderschept slim de pass. Chyu-Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyu-Young krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Chyu-Young is nu in balbezit. Cheng-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Li geeft de bal voor. Ling-Chang rent richting de bal. Ling-Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cheng-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Son geeft een hoge lob. Cheng-Kin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ling-Chang is nu in balbezit. Ling-Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cheng-Li rent richting de bal. Cheng-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Hyuon met een sublieme pass. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Heejo - Pooh-Buch Mingak 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Heejo 42%, Pooh-Buch Mingak 58%.
Bukong Heejo - Pooh-Buch Mingak 1:0

54e minuut.
Lee-Hon rent richting de bal. Lee-Hon geeft de bal voor. Daar is Ling-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cheng-Son is nu in balbezit. Ling-Chang is nu in balbezit. Cheng-Li is nu in balbezit. Cheng-Li haalt uit met een fantastische trap. Byung-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukong Heejo - Pooh-Buch Mingak 1:1

67e minuut.
Daar is Jee-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Li is nu in balbezit. Cheng-Li speelt de bal door. Ling-Chang rent richting de bal. Ling-Chang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Choi-Kim geeft een lange en hoge pass. Ling-Chang kopt de bal weg. Cheng-Kin speelt de bal door. Cheng-Li heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Li schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Heejo 57%, Pooh-Buch Mingak 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukong Heejo - Pooh-Buch Mingak 1:1