Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Won Kwooma FC Seuol
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hwan-Young onderschept slim de pass. Mejstřík is nu in balbezit. Kyuong-Song onderschept slim de pass. Kyuong-Song met een sublieme pass. Kyung-Tae speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Won Kwooma - FC Seuol 1:0

11e minuut.
Byung-Kun kopt de bal weg. Byung-Gui speelt de bal door. Uk-Yong rent richting de bal. Hakihra verovert de bal door een tackle van achteren. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kyuong-Song rent richting de bal. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Won Kwooma - FC Seuol 2:0

18e minuut.
Byung-Kun geeft een hoge lob. Cheng-Bum speelt de bal door. Mejstřík kopt de bal weg. Hakihra rent richting de bal. Hakihra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Byung-Gui kopt de bal weg. Yang-Lee rent richting de bal. Yang-Lee geeft de bal voor. Kyuong-Song is nu in balbezit. Kyuong-Song draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Byung-Kuk probeert naar een medespeler te passen. Bum-Kum rent richting de bal. Bum-Kum passt de bal met de wreef. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ... Bum-Kum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kyuong-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejstřík rent richting de bal. Mejstřík probeert naar een medespeler te passen. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Won Kwooma - FC Seuol 2:1

44e minuut.
Uk-Byung probeert de bal aan de voet te houden. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra passt de bal met de wreef. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Won Kwooma 58%, FC Seuol 42%.
Pooh-Won Kwooma - FC Seuol 2:1

48e minuut.
Hwan-Young passt de bal zonder na te denken. Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal zonder na te denken. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Won Kwooma - FC Seuol 3:1

52e minuut.
Byung-Gui rent richting de bal. Byung-Gui geeft een hoge lob. Hakihra rent richting de bal. Hakihra schiet op doel. Cheng-Bum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Byung-Kun met een snelle inworp. Amakato rent richting de bal. Amakato geeft een hoge lob. Kim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kim rent richting de bal. Kim passt de bal in één keer door. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ... Uk-Yong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Hadongh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do passt de bal zonder na te denken. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kyuong-Song rent richting de bal. Kyuong-Song passt de bal zonder na te denken. Daar is Cheng-Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Won Kwooma 64%, FC Seuol 36%.
Pooh-Won Kwooma - FC Seuol 3:1