Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Seuol Poohangbuk Minigik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kim controleert de bal met de borst. Kim probeert naar een medespeler te passen. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra haalt uit met een fantastische trap. Ling-Bum probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Li-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Joon onderschept slim de pass. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Li-Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ling-Bum de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwon-Byung is nu in balbezit. Kwon-Byung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hakihra de bal. Hakihra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Doshi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate is nu in balbezit. Li-Lee rent richting de bal. Li-Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Seuol 56%, Poohangbuk Minigik 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Seuol - Poohangbuk Minigik 0:0

63e minuut.
Han-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Park passt de bal met de wreef. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Seuol 49%, Poohangbuk Minigik 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Seuol - Poohangbuk Minigik 0:0