Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hang Heeming Poohangbuk Minigik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Yong-Byung passt de bal zonder na te denken. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Uk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sung-Hyun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyu-Song met de inworp. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate geeft de bal voor. Hwan-Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hwan-Wang met een sublieme pass. Lee-Kwoo kopt de bal weg. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kwon-Byung geeft de bal voor. Lee-Kun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chyu-Kin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lee-Kwoo met een sublieme pass. Tae-Uk rent richting de bal. Ling-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Chan-Sun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hang Heeming 61%, Poohangbuk Minigik 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hang Heeming - Poohangbuk Minigik 0:0

65e minuut.
Kwon-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Kwoo rent richting de bal. Lo-Ying begaat een overtreding. Lo-Ying krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hiu-Hyuong neemt de hoekschop. Daar is Chyu-Kin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamate rent richting de bal. Hamate draait met de bal, schiet en ... Hwan-Wang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Lee-Kwoo de bal. Tae-Uk rent richting de bal. Lee-Kwoo is nu in balbezit. Lee-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Chan-Sun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hang Heeming - Poohangbuk Minigik 1:0

74e minuut.
Hamate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sun-Hyun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hang Heeming 60%, Poohangbuk Minigik 40%.
Hang Heeming - Poohangbuk Minigik 1:0