Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Heejo FC Seuol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. Klungelig pakt Cheng-Kin de bal. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Heejo - FC Seuol 0:1

7e minuut.
Wang-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim onderschept slim de pass. Kim probeert naar een medespeler te passen. Hakihra rent richting de bal. Hakihra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kim probeert naar een medespeler te passen. Hakihra rent richting de bal. Sun-Won is nu in balbezit. Hakihra onderschept slim de pass. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Heejo - FC Seuol 0:2

20e minuut.
Wang-Yang met een sublieme pass. Jee-Sun is nu in balbezit. Jee-Sun speelt de bal door. Jee-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Li haalt uit met een fantastische trap. Bum-Kum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hadongh passt de bal in één keer door. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo geeft de bal voor. Hakihra rent richting de bal. Hakihra draait met de bal, schiet en ... Byung-Doo bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kyuong-Soo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dae-Joon geeft de bal voor. Sun-Won is nu in balbezit. Hakihra verovert de bal door een tackle van achteren. Hakihra haalt uit met een fantastische trap. Byung-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Heejo - FC Seuol 0:3

42e minuut.
Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yang is nu in balbezit. Hakihra onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kim de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Heejo 69%, FC Seuol 31%.
Bukong Heejo - FC Seuol 0:3

48e minuut.
Cheng-Hyuon is nu in balbezit. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim passt de bal zonder na te denken. Hakihra rent richting de bal. Hakihra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Heejo - FC Seuol 0:4

55e minuut.
Doshi geeft de bal voor. Byung-Kun kopt de bal weg. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. Byung-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kim rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Heejo - FC Seuol 0:5

72e minuut.
Jee-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Joon onderschept slim de pass. Jee-Sun rent richting de bal. Jee-Li is nu in balbezit. Jee-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Doshi speelt de bal door. Byung-Kun is nu in balbezit. Byung-Kun geeft een lange en hoge pass. Hadongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadongh geeft de bal voor. Byung-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Cheng-Hyuon is nu in balbezit. Cheng-Hyuon geeft de bal voor. Sun-Song is nu in balbezit. Jee-Li onderschept slim de pass. Jee-Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Heejo 56%, FC Seuol 44%.
Bukong Heejo - FC Seuol 0:5