Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIOTECNOLOGY FC Seuol
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kim probeert naar een medespeler te passen. Hakihra heeft problemen om de bal te vangen. Han-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Son-Kyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo speelt de bal door. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ... Tae-Sung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIOTECNOLOGY - FC Seuol 0:1

9e minuut.
Tae-Sung trapt de bal weg van het doel. Dae-Joon kopt de bal weg. Klungelig pakt Hwan de bal. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIOTECNOLOGY - FC Seuol 0:2

19e minuut.
Hwan met een harde bal richting middenveld. Sun-Song kopt de bal weg. Hakihra is nu in balbezit. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... Tae-Sung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hakihra krijgt zijn hoofd ertegen. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIOTECNOLOGY - FC Seuol 0:3

22e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim probeert naar een medespeler te passen. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra draait met de bal, schiet en ... Tae-Sung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yang-Lim is nu in balbezit. Yang-Lim geeft de bal voor. Paal!

25e minuut.
Yang-Hyuon rent richting de bal. Kim onderschept slim de pass. Kim passt de bal zonder na te denken. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Han-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim onderschept slim de pass. Kim speelt de bal door. Hakihra is nu in balbezit. Hakihra draait met de bal, schiet en ... Tae-Sung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIOTECNOLOGY - FC Seuol 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIOTECNOLOGY 60%, FC Seuol 40%.
BIOTECNOLOGY - FC Seuol 0:4

46e minuut.
Kim probeert naar een medespeler te passen. Son-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakihra verovert de bal door een tackle van achteren. Hakihra schiet op doel. Yang-Lim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tae-Sung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Joon-Yong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Hakihra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan is nu in balbezit. Hakihra onderschept slim de pass. Hakihra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIOTECNOLOGY 61%, FC Seuol 39%.
BIOTECNOLOGY - FC Seuol 0:4