Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Buch Mingak Hang Heeming
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Lee-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Chyu-Kin rent richting de bal. Lee-Kwoo rent richting de bal. Lee-Kwoo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cheng-Son rent richting de bal. Chyu-Kin is nu in balbezit. Cheng-Son onderschept slim de pass. Cheng-Li rent richting de bal. Cheng-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buch Mingak - Hang Heeming 1:0

33e minuut.
Hyun-Doo passt de bal zonder na te denken. Chyu-Kin probeert naar een medespeler te passen. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk schiet op doel. Han-Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pooh-Buch Mingak - Hang Heeming 1:1

37e minuut.
Chyu-Kin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Han-Cheng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buch Mingak 52%, Hang Heeming 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Buch Mingak - Hang Heeming 1:1

48e minuut.
Won-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Byung passt de bal in één keer door. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk draait met de bal, schiet en ... Han-Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buch Mingak - Hang Heeming 1:2

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Han-Sing niet meer kan verder spelen. Tsun-Woo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Won-Byung met een sublieme pass. Ling-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Li geeft een hoge lob. Ling-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Han-Cheng is nu in balbezit. Han-Cheng passt de bal met de wreef. Kyung-Joon rent richting de bal. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buch Mingak - Hang Heeming 1:3

67e minuut.
Inworp. Won-Byung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Uan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Uan geeft een hoge lob. Yang-Chen kopt de bal weg. Tsun-Woo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cheng-Sin geeft een lange en hoge pass. Yang-Do is nu in balbezit. Won-Byung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Won-Byung krijgt een gele kaart. Yang-Do roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yang-Do kan niet meer verder spelen. Yang-Do raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwon-Tae komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buch Mingak 59%, Hang Heeming 41%.
Pooh-Buch Mingak - Hang Heeming 1:3