Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hang Heeming Pooh-Buch Mingak
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ling-Li passt de bal met de wreef. Chyu-Hyun is nu in balbezit. Chyu-Hyun geeft een hoge lob. Lee-Kwoo probeert de bal aan de voet te houden. Lee-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Han-Sing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Yang-Uan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Kwoo is nu in balbezit. Cheng-Li is nu in balbezit. Lee-Kwoo onderschept slim de pass. Lee-Kwoo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Chyu-Hyun onderschept slim de pass. Chyu-Hyun geeft de bal voor. Yang-Chen probeert de bal aan de voet te houden. Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Joon-Won met een sublieme pass. Tae-Uk rent richting de bal. Lee-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Joon-Won passt de bal met de wreef. Cheng-Sin is nu in balbezit. Tae-Uk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tae-Uk krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ling-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Sin speelt de bal door. Yong-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hang Heeming 42%, Pooh-Buch Mingak 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hang Heeming - Pooh-Buch Mingak 0:0

60e minuut.
Ling-Li geeft een lange en hoge pass. Kwon-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Byung geeft een hoge lob. Yang-Uan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Uan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Ling-Li de bal. Ling-Li speelt de bal door. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Sung-Hyun probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

77e minuut.
Yong-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Byung passt de bal met de wreef. Kyung-Joon heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Kwoo is nu in balbezit. Lee-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Han-Sing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hang Heeming 48%, Pooh-Buch Mingak 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hang Heeming - Pooh-Buch Mingak 0:0