Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suwon City Poohangbuk Minigik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Wang-Ying rent richting de bal. Wang-Ying geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hyun-Jae de bal. Hyun-Jae haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ling-Choi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Sun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Hamate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Kwoo onderschept slim de pass. Park-Kwoo speelt de bal door. Ling-Choi is nu in balbezit. Ling-Choi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Park-Kwoo is nu in balbezit. Hamate verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate met een sublieme pass. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Wang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Ying is nu in balbezit. Wang-Ying passt de bal met de wreef. Ling-Choi rent richting de bal. Ling-Choi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suwon City 46%, Poohangbuk Minigik 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suwon City - Poohangbuk Minigik 0:0

48e minuut.
Wang-Ying met een sublieme pass. Park-Lee is nu in balbezit. Park-Lee passt de bal in één keer door. Ling-Choi is nu in balbezit. Ling-Choi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate draait met de bal, schiet en ... Park-Lee kopt de bal weg. Li-Lee rent richting de bal. Li-Lee haalt uit met een fantastische trap. Hyu-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Park-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Lee passt de bal in één keer door. Daar is Kun-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyu-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Song geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suwon City 57%, Poohangbuk Minigik 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suwon City - Poohangbuk Minigik 0:0