Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Won Kwooma Poohangbuk Minigik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Sun-Hyun is nu in balbezit. Sun-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Uk-Byung rent richting de bal. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Li-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jee-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun onderschept slim de pass. Sun-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee draait met de bal, schiet en ... Paal! Cheng-Bum bokst de bal weg.

21e minuut.
Kyuong-Song onderschept slim de pass. Kyuong-Song probeert naar een medespeler te passen. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong draait met de bal, schiet en ... Byung-Kuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Kwon-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuong-Song is nu in balbezit. Kyuong-Song passt de bal met de wreef. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Won Kwooma 54%, Poohangbuk Minigik 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Won Kwooma - Poohangbuk Minigik 0:0

54e minuut.
Byung-Kuk onderschept slim de pass. Byung-Kuk geeft de bal voor. Yang-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun onderschept slim de pass. Sun-Hyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Uk-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Byung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uk-Byung krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chan-Sun trapt de bal weg van het doel. Yang-Do kopt de bal weg. Kyuong-Song rent richting de bal. Kyuong-Song schiet op doel. Byung-Kuk probeert de bal aan de voet te houden. Chan-Sun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Yang-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do begaat een overtreding. Yang-Do krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Yang-Lee geeft een hoge lob. Yang-Do kopt de bal weg. Lo-Wang heeft problemen om de bal te vangen. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wang onderschept slim de pass. Sun-Hyun begaat een overtreding. Lo-Wang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lo-Wang kan niet meer verder spelen. Wang-Song komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Won Kwooma 54%, Poohangbuk Minigik 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Won Kwooma - Poohangbuk Minigik 0:0