Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuk Minigik Pooh-Won Kwooma
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Yang-Do speelt de bal door. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong speelt de bal door. Li-Lee is nu in balbezit. Li-Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuk Minigik - Pooh-Won Kwooma 1:0

19e minuut.
Wang-Song is nu in balbezit. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate passt de bal in één keer door. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Li-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lo-Ying is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bum-Kum. Lo-Ying is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lo-Ying met een snel genomen vrije trap. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Li-Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hamate is nu in balbezit. Hamate draait met de bal, schiet en ... Uk-Yong speelt de bal door. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Wang-Park met een snelle inworp. Han-Kin heeft problemen om de bal te vangen. Kyuong-Song probeert naar een medespeler te passen. Ling-Hyuong is nu in balbezit. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wang-Song is nu in balbezit. Hamate onderschept slim de pass. Hamate speelt de bal door. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Li-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuk Minigik - Pooh-Won Kwooma 2:0

39e minuut.
Wang-Park onderschept slim de pass. Hamate is nu in balbezit. Hamate speelt de bal door. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Li-Lee draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Jee-Doo is nu in balbezit. Li-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Li-Lee haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yang-Lee de bal onder controle te krijgen. Cheng-Bum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuk Minigik - Pooh-Won Kwooma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuk Minigik 42%, Pooh-Won Kwooma 58%.
Poohangbuk Minigik - Pooh-Won Kwooma 3:0

53e minuut.
Lo-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Li-Lee de bal. Li-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Byung-Kuk kopt de bal weg. Wang-Park probeert naar een medespeler te passen. Lo-Ying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Park-Lee geeft een lange en hoge pass. Li-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Doo is nu in balbezit. Li-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Li-Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lo-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuong-Song passt de bal zonder na te denken. Ling-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wang-Song speelt de bal door. Ling-Hyuong heeft problemen om de bal te vangen. Kyuong-Song rent richting de bal. Kyuong-Song draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ling-Hyuong de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuk Minigik 47%, Pooh-Won Kwooma 53%.
Poohangbuk Minigik - Pooh-Won Kwooma 3:0