Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suwon City Bukong Heejo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Sun-Won de bal onder controle te krijgen. Ling-Choi is nu in balbezit. Cheng-Hyuon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ling-Choi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wang-Ying neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - Bukong Heejo 1:0

19e minuut.
Park-Lee onderschept slim de pass. Hyu-Lee probeert naar een medespeler te passen. Ling-Choi kopt de bal weg. Wang-Ying is nu in balbezit. Wang-Ying draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - Bukong Heejo 2:0

25e minuut.
Park-Kwoo onderschept slim de pass. Cheng-Hyuon rent richting de bal. Wang-Ying onderschept slim de pass. Wang-Ying schiet op doel. Byung-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kun-Bum geeft de bal voor. Inworp. Yang-Chen met de inworp. Jee-Sun is nu in balbezit. Jee-Sun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - Bukong Heejo 2:1

42e minuut.
Hyun-Jae geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ling-Choi de bal. Cheng-Hyuon is nu in balbezit. Wang-Ying onderschept slim de pass. Wang-Ying haalt uit met een fantastische trap. Byung-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - Bukong Heejo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suwon City 40%, Bukong Heejo 60%.
Suwon City - Bukong Heejo 3:1

46e minuut.
Wang-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo begaat een overtreding. Wang-Ying is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cheng-Ying zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sun-Won probeert de bal met de borst te controleren. Ling-Choi onderschept slim de pass. Ling-Choi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suwon City - Bukong Heejo 4:1

49e minuut.
Lee-Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Hon geeft de bal voor. Park-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suwon City 38%, Bukong Heejo 62%.
Suwon City - Bukong Heejo 4:1