Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Buk Kwoomong SKFT Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tsun-Tei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sun-Song met een snelle inworp. Joon-Song is nu in balbezit. Joon-Song geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yong-Kun trapt de bal weg. Yong-Kun kopt de bal weg. Tsun-Tei bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Song haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buk Kwoomong - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1

13e minuut.
Hamato met een sublieme pass. Yong-Kun is nu in balbezit. Yong-Kun geeft een lange en hoge pass. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sun-Song speelt de bal door. Joon-Song heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Song passt de bal met de wreef. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Park-Lee geeft een lange en hoge pass. Daar is Joon-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do onderschept slim de pass. Yang-Do schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buk Kwoomong 53%, SKFT Kwoo-Kwoo 47%.
Pooh-Buk Kwoomong - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1

46e minuut.
Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk geeft een hoge lob. Jee-Tae kopt de bal weg. Soo-Song rent richting de bal. Soo-Song haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tsun-Tei geeft de bal voor. Yong-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Li. Tae-Li krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tae-Uk met een sublieme pass. Lo-Chun is nu in balbezit. Lo-Chun speelt de bal door. Soo-Song is nu in balbezit. Soo-Song schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sun-Song is nu in balbezit. Tae-Uk is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sun-Song met een snelle inworp. Joon-Song geeft een hoge lob. Yong-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buk Kwoomong 56%, SKFT Kwoo-Kwoo 44%.
Pooh-Buk Kwoomong - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1