Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeonbuk AC Jeon Mingbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Chan-Hyun onderschept slim de pass. Chan-Hyun speelt de bal door. Ling-Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Chang schiet op doel. Sung-Do werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk AC - Jeon Mingbuk 0:1

20e minuut.
Soo-Won geeft een hoge lob. Inworp. Getoshi met de inworp. Chan-Yang geeft een hoge lob. Sung-Do maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk AC - Jeon Mingbuk 0:2

20e minuut.
Chan-Yang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Han-Hyung komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Lo-Hyun geeft een hoge lob. Choi-Kahn probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kyuong-Song de bal onder controle te krijgen. Sung-Sung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Sung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Choi-Kahn probeert naar een medespeler te passen. Getoshi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soo-Won. Soo-Won krijgt een gele kaart. Getoshi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan-Hyun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk AC 50%, Jeon Mingbuk 50%.
Jeonbuk AC - Jeon Mingbuk 0:2

46e minuut.
Ling-Chang geeft een lange en hoge pass. Han-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Sun krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Soo-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Getoshi passt de bal zonder na te denken. Sung-Sung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Sung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sung-Sung rent richting de bal. Sung-Sung draait met de bal, schiet en ... Hokade probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kyuong-Song rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sung-Sung. Kyuong-Song is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan-Hyun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ling-Chang is nu in balbezit. Ling-Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk AC 61%, Jeon Mingbuk 39%.
Jeonbuk AC - Jeon Mingbuk 0:2