Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KR 1.Jojo Mingik
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hwan-Sun is nu in balbezit. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kwoo onderschept slim de pass. Sun-Kwoo schiet op doel. Lee-San werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KR - 1.Jojo Mingik 1:0

3e minuut.
Park-Kwoo geeft een hoge lob. Hamake rent richting de bal. Hamake passt de bal zonder na te denken. Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee-San bokst de bal weg.

9e minuut.
Shuzuki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ling-Kun neemt de hoekschop. Kwoon-Choi krijgt zijn hoofd ertegen. Chan-Sun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Park-Kwoo geeft de bal voor. Inworp. Hamake met de inworp. Hwan-Sun is nu in balbezit. Hwan-Sun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ling-Kun passt de bal met de wreef. Bum-Kun is nu in balbezit. Lo-Wong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo-Wong krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bum-Kun is nu in balbezit. Bum-Kun geeft een hoge lob. Ling-Kun kopt de bal weg. Park-Kim rent richting de bal. Park-Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lo-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wong onderschept slim de pass. Lo-Wong schiet op doel. Chan-Sun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KR - 1.Jojo Mingik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR 41%, 1.Jojo Mingik 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR - 1.Jojo Mingik 1:1

49e minuut.
Wang-Choi passt de bal met de wreef. Lee-Sun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bum-Joon. Lee-Sun raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lee-Sun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bum-Kun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Han-Hyung de bal. Hwan-Sun maakt een afschuwelijke overtreding. Hwan-Sun krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hiu-Song met de inworp. Ling-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Kun geeft een lange en hoge pass. Lo-Wong rent richting de bal. Lo-Wong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wang-Choi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lee-Sun de bal. Lee-Sun speelt de bal door. Lo-Wong is nu in balbezit. Lo-Wong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KR - 1.Jojo Mingik 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR 56%, 1.Jojo Mingik 44%.
KR - 1.Jojo Mingik 1:2
KR