Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeon Mingbuk Pooh-Buk Kwoomong
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Lo-Yang speelt de bal door. Han-Hyung rent richting de bal. Ling-Chang rent richting de bal. Han-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tae-Li is nu in balbezit. Tae-Li passt de bal zonder na te denken. Soo-Song rent richting de bal. Soo-Song schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kyuong-Song de bal onder controle te krijgen. Hokade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lee-Dae bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Dae passt de bal met de wreef. Han-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - Pooh-Buk Kwoomong 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 60%, Pooh-Buk Kwoomong 40%.
Jeon Mingbuk - Pooh-Buk Kwoomong 1:0

47e minuut.
Choi-Kahn met de inworp. Chan-Hyun is nu in balbezit. Chan-Hyun passt de bal in één keer door. Ling-Chang rent richting de bal. Ling-Chang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lee-Dae heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Li rent richting de bal. Tae-Li passt de bal zonder na te denken. Han-Hyung is nu in balbezit. Han-Hyung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 45%, Pooh-Buk Kwoomong 55%.
Jeon Mingbuk - Pooh-Buk Kwoomong 1:0