Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brahim KR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Han-Li met de inworp. Cheng-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko verovert de bal door een tackle van achteren. Shuzuko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cheng-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Shuzuko is nu in balbezit. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sun probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Shuzuko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soo-Kwon komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kwon-Doo probeert naar een medespeler te passen. Han-Kim heeft problemen om de bal te vangen. Han-Kim met een sublieme pass. Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Han-Kim geeft een hoge lob. Park-Hyuon kopt de bal weg. Soo-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brahim - KR 0:1

31e minuut.
Cheng-Hyuong kopt de bal weg. Joon-Yong rent richting de bal. Bum-Kun begaat een overtreding. Bum-Kun krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Park-Hyuon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joon-Yong rent richting de bal. Met opzet legt Soo-Yong zijn tegenspeler op de grond. Soo-Yong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim 44%, KR 56%.
brahim - KR 0:1

57e minuut.
Yang-Hyun met de inworp. Bum-Kun is nu in balbezit. Soo-Kwon onderschept slim de pass. Soo-Kwon speelt de bal door. Kwon-Doo onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Yang-Hyun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kyung-Ho de bal. Bum-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Ho onderschept slim de pass. Kyung-Ho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hyun is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Bum-Joon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soo-Kwon is nu in balbezit. Cheng-Hyuong is nu in balbezit. Soo-Kwon onderschept slim de pass. Soo-Kwon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brahim 43%, KR 57%.
brahim - KR 0:1

KR