Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Jojo Mingik KTF Kwooming
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Han-Hyung met een snelle inworp. Kwoon-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Sun. Kwoon-Choi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwoon-Choi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lo-Wong is nu in balbezit. Lo-Wong draait met de bal, schiet en ... Joon-Won probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Mingik - KTF Kwooming 1:0

14e minuut.
Lee-San trapt de bal weg. Wang-Choi kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo-Hyuon. Lo-Hyuon krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hiu-Song is nu in balbezit. Hyun onderschept slim de pass. Hiu-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ling-Young haalt uit met een fantastische trap. Park-Oke rent richting de bal. Park-Oke geeft de bal voor. Lo-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyuon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Park-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Lee-Sun rent richting de bal. Lo-Wong is nu in balbezit. Lee-Sun rent richting de bal. Lee-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Mingik 52%, KTF Kwooming 48%.
1.Jojo Mingik - KTF Kwooming 1:0

48e minuut.
Wang-Choi geeft een hoge lob. Inworp. Hyun met de inworp. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kyu-Lee is nu in balbezit. Han-Hyung onderschept slim de pass. Han-Hyung met een sublieme pass. Daar is Lo-Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Wong haalt uit met een fantastische trap. Joon-Won bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Joon-Won trapt de bal weg. Ling-Kun kopt de bal weg. Lee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cheng-Chang de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wang-Choi rent richting de bal. Wang-Choi passt de bal in één keer door. Lo-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Mingik 33%, KTF Kwooming 67%.
1.Jojo Mingik - KTF Kwooming 1:0