Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeon Mingbuk SKFT Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Chan-Hyun kopt de bal weg. Hamato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong rent richting de bal. Chan-Yang rent richting de bal. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Joon-Mong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lo-Ying probeert de bal aan de voet te houden. Chan-Hyun is nu in balbezit. Chan-Hyun met een sublieme pass. Klungelig pakt Jee-Son de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Joon-Mong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

17e minuut.
Lo-Yang passt de bal zonder na te denken. Chan-Yang is nu in balbezit. Yong-Kun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chan-Yang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan-Yang legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 1:0

31e minuut.
Joon-Song met een sublieme pass. Jee-Son rent richting de bal. Lo-Ying schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lo-Ying krijgt een gele kaart. Jee-Son moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jee-Son kan niet meer verder spelen. Han-Hyung komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Hwan-Hyuong met de inworp. Chan-Yang is nu in balbezit. Yong-Kun begaat een overtreding. Chan-Yang raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chan-Yang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Joon-Mong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Han-Hyung springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 2:0

44e minuut.
Joon-Song is nu in balbezit. Yang-Do is nu in balbezit. Joon-Song rent richting de bal. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hwan-Li trapt de bal weg. Lee-Dae kopt de bal weg. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung rent richting de bal. Han-Hyung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 43%, SKFT Kwoo-Kwoo 57%.
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 3:0

61e minuut.
Joon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Song probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hwan-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do schiet op doel. Hokade bokst de bal weg.

71e minuut.
Hatoshi heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Song rent richting de bal. Sun-Song passt de bal in één keer door. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Chan-Hyun de bal. Choi-Kahn speelt de bal door. Joon-Song probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lo-Yang onderschept slim de pass. Joon-Song is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lo-Yang. Joon-Song raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Joon-Song kan niet meer verder spelen. Hayuon komt het veld opgelopen. Lo-Ying zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel. Hokade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Chan-Yang speelt de bal door. Han-Hyung is nu in balbezit. Cheng-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung onderschept slim de pass. Han-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 4:0

84e minuut.
Lo-Ying passt de bal in één keer door. Hayuon is nu in balbezit. Hayuon schiet op doel. Hwan-Li probeert de bal aan de voet te houden. Hokade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 4:1

88e minuut.
Chan-Yang kopt de bal weg. Hayuon probeert de bal aan de voet te houden. Yang-Do rent richting de bal. Hayuon rent richting de bal. Hayuon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 65%, SKFT Kwoo-Kwoo 35%.
Jeon Mingbuk - SKFT Kwoo-Kwoo 4:1