Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Jojo Mingik Pooh-Buk Kwoomong
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tae-Li onderschept slim de pass. Lo-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wong is nu in balbezit. Lo-Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Mingik - Pooh-Buk Kwoomong 1:0

11e minuut.
Cheng-Park rent richting de bal. Inworp. Lee-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo-Chun is nu in balbezit. Lo-Chun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cheng-Wan met een snelle inworp. Tae-Li rent richting de bal. Tae-Li probeert naar een medespeler te passen. Soo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Song haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cheng-Park heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Chun rent richting de bal. Suzuki rent richting de bal. Lo-Chun onderschept slim de pass. Lo-Chun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lee-Dae rent richting de bal. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi geeft een hoge lob. Lo-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Cheng-Wan de bal. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Cheng-Wan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cheng-Wan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Kwoon-Choi is nu in balbezit. Tae-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwoon-Choi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwoon-Choi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lo-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wong draait met de bal, schiet en ... Yong-Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Mingik - Pooh-Buk Kwoomong 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Mingik 45%, Pooh-Buk Kwoomong 55%.
1.Jojo Mingik - Pooh-Buk Kwoomong 2:0

56e minuut.
Daar is Park-Oke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Oke passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Soo-Song de bal onder controle te krijgen. Lo-Chun rent richting de bal. Lo-Chun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee-San trapt de bal weg van het doel. Cheng-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Mingik 46%, Pooh-Buk Kwoomong 54%.
1.Jojo Mingik - Pooh-Buk Kwoomong 2:0