Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeon Mingbuk KR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bum-Kun met een sublieme pass. Chan-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Chan-Hyun speelt de bal door. Ling-Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - KR 1:0

10e minuut.
Cheng-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyuong passt de bal met de wreef. Hatoshi rent richting de bal. Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chan-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chan-Yang de bal. Ling-Chang rent richting de bal. Ling-Chang draait met de bal, schiet en ... Chan-Sun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - KR 2:0

23e minuut.
Hatoshi geeft de bal voor. Klungelig pakt Chan-Hyun de bal. Cheng-Hyuong speelt de bal door. Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 58%, KR 42%.
Jeon Mingbuk - KR 2:0

52e minuut.
Chan-Yang speelt de bal door. Kwon-Doo rent richting de bal. Ling-Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Chang schiet op doel. Chan-Sun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - KR 3:0

55e minuut.
Doeltrap. Hokade trapt de bal weg. Cheng-Hyuong kopt de bal weg. Hwan-Sun is nu in balbezit. Hwan-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chan-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Hyun met een sublieme pass. Shuzuki met een sublieme pass. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Daar is Lo-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo-Yang krijgt een gele kaart. Bum-Kun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bum-Kun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - KR 3:1

81e minuut.
Lee-Dae kopt de bal weg. Chan-Hyun rent richting de bal. Cheng-Hyuong begaat een overtreding. Chan-Hyun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 47%, KR 53%.
Jeon Mingbuk - KR 3:1

KR