Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeonbuk AC KTF Kwooming
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Won-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Doo speelt de bal door. Klungelig pakt Cheng-Chang de bal. Sung-Sung verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Sung draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk AC - KTF Kwooming 1:0

33e minuut.
Hiu-Li geeft een hoge lob. Kyu-Lee rent richting de bal. Kyu-Lin begaat een overtreding. Kyu-Lin krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ling-Lee met een sublieme pass. Habuke rent richting de bal. Yang-Han bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk AC 47%, KTF Kwooming 53%.
Jeonbuk AC - KTF Kwooming 1:0

59e minuut.
Hiu-Li is nu in balbezit. Ling-Lee rent richting de bal. Hiu-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hiu-Li krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Yong-Do geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Young met de inworp. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yang-Han probeert de bal aan de voet te houden. Habuke is nu in balbezit. Habuke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cheng-Chang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kyuong-Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yang-Do probeert de bal aan de voet te houden. Soo-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Won probeert naar een medespeler te passen. Sung-Sung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Sung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hyun kan de bal niet met de borst controleren. Cheng-Sun rent richting de bal. Hyun maakt een afschuwelijke overtreding. Hyun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk AC 28%, KTF Kwooming 72%.
Jeonbuk AC - KTF Kwooming 1:0