Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Kwooming Jeonbuk AC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sung-Sung rent richting de bal. Kyu-Lin rent richting de bal. Met opzet legt Lo-Hyuon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lo-Hyuon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lo-Hyuon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Ling-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun onderschept slim de pass. Kyu-Lin met een sublieme pass. Sung-Sung is nu in balbezit. Sung-Sung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kyu-Lin heeft problemen om de bal te vangen. Kyu-Lee is nu in balbezit. Kyu-Lin onderschept slim de pass. Kyu-Lin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cheng-Chang de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hiu-Li is nu in balbezit. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Lee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Lee krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Park-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin onderschept slim de pass. Sung-Sung rent richting de bal. Sung-Sung draait met de bal, schiet en ... Kyung-Yong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwooming - Jeonbuk AC 0:1

40e minuut.
Doeltrap. Joon-Won met een harde bal richting middenveld. Yang-Do kopt de bal weg. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwooming 63%, Jeonbuk AC 37%.
KTF Kwooming - Jeonbuk AC 0:1

47e minuut.
Kyu-Lee rent richting de bal. Cheng-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Park met een sublieme pass. Sung-Sung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Sung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cheng-Park geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheng-Chang de bal. Sung-Sung is nu in balbezit. Sung-Sung schiet op doel. Joon-Won maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwooming - Jeonbuk AC 0:2

67e minuut.
Park-Sun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ling-Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Won begaat een overtreding. Soo-Won krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Kyu-Lin de bal. Kyu-Lee rent richting de bal. Kyu-Lin onderschept slim de pass. Kyu-Lin schiet op doel. Joon-Won probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwooming - Jeonbuk AC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwooming 57%, Jeonbuk AC 43%.
KTF Kwooming - Jeonbuk AC 0:3