Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Jojo Mingik SKFT Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Yong-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Ying rent richting de bal. Lo-Ying geeft de bal voor. Yang-Do rent richting de bal. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap. Lee-San kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Park-Oke kopt de bal weg. Joon-Song is nu in balbezit. Joon-Song schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Mingik - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1

10e minuut.
Jee-Tae heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Kwoo geeft de bal voor. Suzuki probeert de bal met de borst te controleren. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Lee-Sun de bal onder controle te krijgen. Jee-Tae rent richting de bal. Lo-Wong onderschept slim de pass. Lo-Wong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ling-Yang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.Jojo Mingik - SKFT Kwoo-Kwoo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Mingik 53%, SKFT Kwoo-Kwoo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Jojo Mingik - SKFT Kwoo-Kwoo 1:1

56e minuut.
Park-Kwoo geeft de bal voor. Cheng-Kwoo is nu in balbezit. Lee-Sun maakt een afschuwelijke overtreding. Lee-Sun krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Yong-Kun kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Song zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ling-Kun controleert de bal met de borst. Ling-Kun geeft een lange en hoge pass. Joon-Mong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lo-Wong kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Mingik - SKFT Kwoo-Kwoo 2:1

70e minuut.
Lo-Ying probeert naar een medespeler te passen. Wang-Choi rent richting de bal. Wang-Choi passt de bal in één keer door. Lo-Wong is nu in balbezit. Lo-Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Jojo Mingik - SKFT Kwoo-Kwoo 3:1

76e minuut.
Inworp. Ling-Kun met een snelle inworp. Yong-Kun rent richting de bal. Yong-Kun geeft een lange en hoge pass. Park-Oke geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lo-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Wong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Inworp. Cheng-Kwoo met een snelle inworp. Lo-Ying probeert naar een medespeler te passen. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yong-Kun speelt de bal door. Sun-Song rent richting de bal. Met opzet legt Park-Kwoo zijn tegenspeler op de grond. Sun-Song raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sun-Song kan niet meer verder spelen. Jae-Gui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Jojo Mingik 52%, SKFT Kwoo-Kwoo 48%.
1.Jojo Mingik - SKFT Kwoo-Kwoo 3:1