Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeon Mingbuk KTF Kwooming
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yang-Do met een sublieme pass. Habuke heeft problemen om de bal te vangen. Kyuong-Song onderschept slim de pass. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do schiet op doel. Hokade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Hyun rent richting de bal. Chan-Yang onderschept slim de pass. Chan-Yang speelt de bal door. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Won-Doo passt de bal met de wreef. Chan-Yang probeert de bal met de borst te controleren. Chan-Yang passt de bal in één keer door. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lee-Dae verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Dae speelt de bal door. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ... Cheng-Chang onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kyung-Yong is nu in balbezit. Kyung-Yong geeft een lange en hoge pass. Won-Doo kopt de bal weg. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang schiet op doel. Joon-Won verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Hwan-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habuke rent richting de bal. Hwan-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuke verovert de bal door een tackle van achteren. Habuke haalt uit met een fantastische trap. Hokade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 47%, KTF Kwooming 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeon Mingbuk - KTF Kwooming 0:0

48e minuut.
Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do passt de bal zonder na te denken. Hwan-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuke onderschept slim de pass. Habuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Joon-Won met een harde bal richting middenveld. Lo-Yang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyun. Hyun krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hyun geeft een hoge lob. Inworp. Lee-Dae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Lo-Hyuon probeert naar een medespeler te passen. Habuke is nu in balbezit. Hwan-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuke verovert de bal door een tackle van achteren. Habuke haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hwan-Li geeft de bal voor. Lee-Dae kopt de bal weg. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Joon-Won maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kyung-Yong trapt de bal weg van het doel. Ling-Lee speelt de bal door. Habuke is nu in balbezit. Habuke draait met de bal, schiet en ... Hokade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hatoshi passt de bal met de wreef. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang passt de bal zonder na te denken. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Hwan-Hyuong rent richting de bal. Hwan-Hyuong geeft een hoge lob. Lee-Dae bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Dae draait met de bal, schiet en ... Joon-Won probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - KTF Kwooming 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 39%, KTF Kwooming 61%.
Jeon Mingbuk - KTF Kwooming 1:0