Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Buk Kwoomong KR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Tsun-Tei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamake rent richting de bal. Hamake geeft een lange en hoge pass. Sun-Kwoo rent richting de bal. Sun-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwon-Doo geeft een hoge lob. Sun-Kwoo is nu in balbezit. Sun-Kwoo speelt de bal door. Hamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamake geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Tsun-Tei de bal. Park-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Lee geeft een hoge lob. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buk Kwoomong - KR 1:0

26e minuut.
Shuzuki met een sublieme pass. Klungelig pakt Soo-Song de bal. Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Song draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Buk Kwoomong - KR 2:0

28e minuut.
Lee-Dae rent richting de bal. Lee-Dae met een sublieme pass. Cheng-Hyuong rent richting de bal. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buk Kwoomong 44%, KR 56%.
Pooh-Buk Kwoomong - KR 2:0

61e minuut.
Bum-Joon is nu in balbezit. Tae-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Li passt de bal in één keer door. Lee-Kwoon rent richting de bal. Lee-Kwoon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hwan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Wan speelt de bal door. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Hamake met een snelle inworp. Hwan-Sun probeert de bal met de borst te controleren. Hwan-Sun draait met de bal, schiet en ... Sun-Kwoo springt en kopt de bal. Yong-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tae-Li heeft problemen om de bal te vangen. Park-Kim is nu in balbezit. Tae-Li begaat een overtreding. Tae-Li krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Buk Kwoomong 33%, KR 67%.
Pooh-Buk Kwoomong - KR 2:0
KR