Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Kwooming SKFT Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Kun onderschept slim de pass. Yong-Kun geeft de bal voor. Kyu-Kyung rent richting de bal. Kyu-Kyung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kyu-Kyung is nu in balbezit. Park-Sun onderschept slim de pass. Park-Sun speelt de bal door. Habuke is nu in balbezit. Habuke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Joon-Song kopt de bal weg. Habuke probeert de bal met de borst te controleren. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuke rent richting de bal. Habuke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Won-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Ying tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Won-Doo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Won-Doo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Jee-Tae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habuke is nu in balbezit. Habuke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hyun rent richting de bal. Joon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Song passt de bal in één keer door. Kyu-Kyung is nu in balbezit. Kyu-Kyung geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ling-Young geeft een hoge lob. Ling-Yang speelt de bal door. Daar is Jee-Tae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habuke rent richting de bal. Habuke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Ling-Lee met de inworp. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do passt de bal met de wreef. Daar is Habuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwooming 43%, SKFT Kwoo-Kwoo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KTF Kwooming - SKFT Kwoo-Kwoo 0:0

57e minuut.
Cheng-Kwoo met een snelle inworp. Lo-Ying met een sublieme pass. Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Song draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwooming - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1

79e minuut.
Ling-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Lee met een sublieme pass. Habuke heeft problemen om de bal te vangen. Habuke draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jee-Tae de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hyun kopt de bal weg. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang geeft een hoge lob. Joon-Song rent richting de bal. Joon-Song schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwooming 56%, SKFT Kwoo-Kwoo 44%.
KTF Kwooming - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1