Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KR SKFT Kwoo-Kwoo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Joon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do geeft de bal voor. Sun-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do is nu in balbezit. Yang-Do haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sun-Kwoo is nu in balbezit. Hwan-Sun rent richting de bal. Sun-Kwoo rent richting de bal. Hwan-Sun is nu in balbezit. Hwan-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Park-Kim de bal. Park-Kim geeft een lange en hoge pass. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do draait met de bal, schiet en ... Chan-Sun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KR - SKFT Kwoo-Kwoo 0:1

11e minuut.
Sun-Kwoo geeft de bal voor. Jee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun rent richting de bal. Hwan-Sun draait met de bal, schiet en ... Joon-Mong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KR - SKFT Kwoo-Kwoo 1:1

13e minuut.
Sun-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Song met een sublieme pass. Joon-Song rent richting de bal. Joon-Song haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shuzuki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kyu-Kyung passt de bal in één keer door. Yang-Do heeft problemen om de bal te vangen. Kyu-Kyung met een sublieme pass. Joon-Song is nu in balbezit. Joon-Song haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cheng-Hyuong met een sublieme pass. Sun-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Tae onderschept slim de pass. Jee-Tae probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joon-Mong de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KR - SKFT Kwoo-Kwoo 2:1

23e minuut.
Kyu-Kyung speelt de bal door. Joon-Song rent richting de bal. Cheng-Hyuong is nu in balbezit. Joon-Song onderschept slim de pass. Joon-Song schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kyu-Kyung met een snelle inworp. Bum-Kun probeert naar een medespeler te passen. Joon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Song haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kyu-Kyung zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sun-Song de bal. Yang-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Do schiet op doel. Chan-Sun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KR - SKFT Kwoo-Kwoo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR 57%, SKFT Kwoo-Kwoo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR - SKFT Kwoo-Kwoo 2:2

73e minuut.
Bum-Kun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hwan-Wong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR 42%, SKFT Kwoo-Kwoo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR - SKFT Kwoo-Kwoo 2:2
KR