Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Chocolatera River Junior II
Cruyff Tactiek killimakeup
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten good
solid Passen weak
solid Verdedigen very good


15e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca draait met de bal, schiet en ... Juranić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Chocolatera - River Junior II 1:0

18e minuut.
Paszkowski met een sublieme pass. Stotz rent richting de bal. Met opzet legt Poonachai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Poonachai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Poonachai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Bergonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stotz verovert de bal door een tackle van achteren. Stotz passt de bal zonder na te denken. Järvsoo rent richting de bal. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matador probeert de bal aan de voet te houden. Stotz is nu in balbezit. Stotz schiet op doel. Górzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Matador passt de bal zonder na te denken. Madaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaleno met een sublieme pass. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. Paszkowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Järvsoo is nu in balbezit. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Pedemonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedemonte schiet op doel. Górzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud Chocolatera - River Junior II 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Chocolatera 43%, River Junior II 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Chocolatera - River Junior II 1:1

54e minuut.
Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Pedemonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedemonte met een sublieme pass. Järvsoo rent richting de bal. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap. Górzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Świerad rent richting de bal. Madaleno onderschept slim de pass. Madaleno passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... Paszkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Forbes verovert de bal door een tackle van achteren. Świerad onderschept slim de pass. Świerad met een sublieme pass. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stotz rent richting de bal. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stotz. Stotz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Chocolatera 39%, River Junior II 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Chocolatera - River Junior II 1:1