Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venom FC Patzun United
new age Tactiek Pep
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 53
weak Schieten very good
adequate Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Schouterden onderschept slim de pass. Schouterden speelt de bal door. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Sas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venom FC - Patzun United 0:1

9e minuut.
Pantazescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wałaszek de bal. Met opzet legt Rewaj zijn tegenspeler op de grond. Rewaj krijgt een gele kaart. Wałaszek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wałaszek kan niet meer verder spelen. Flekáč komt het veld opgelopen.

10e minuut.
van Mulder kopt de bal weg. Daar is Schouterden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schouterden geeft een hoge lob. Arenas is nu in balbezit. Arenas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Milkov geeft een hoge lob. Schouterden bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouterden geeft een lange en hoge pass. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Flekáč rent richting de bal. Flekáč geeft de bal voor. Arenas rent richting de bal. Arenas draait met de bal, schiet en ... Paponja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venom FC 71%, Patzun United 29%.
Venom FC - Patzun United 0:1

50e minuut.
Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk geeft een hoge lob. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pantazescu controleert de bal met de borst. Schouterden verovert de bal door een tackle van achteren. Schouterden passt de bal in één keer door. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mudesto geeft een lange en hoge pass. Sas kopt de bal weg. Kościuk speelt de bal door. Arenas rent richting de bal. Arenas haalt uit met een fantastische trap. Paponja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kościuk geeft de bal voor. Daar is Milkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arenas rent richting de bal. Arenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vrána geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grzywa de bal onder controle te krijgen. van Mulder rent richting de bal. Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venom FC - Patzun United 0:2

84e minuut.
Milkov kopt de bal weg. Daar is Andrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venom FC 73%, Patzun United 27%.
Venom FC - Patzun United 0:2