Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS GAMES fc pilar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Valiente is nu in balbezit. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente is nu in balbezit. Valiente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Chornet is nu in balbezit. Escrihuela verovert de bal door een tackle van achteren. Escrihuela passt de bal met de wreef. Machón rent richting de bal. Machón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barrios rent richting de bal. Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara passt de bal zonder na te denken. Escrihuela is nu in balbezit. Escrihuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arroyo met een harde bal richting middenveld. Paton kopt de bal weg. Corera is nu in balbezit. Valiente onderschept slim de pass. Valiente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Corera geeft een hoge lob. Inworp. Jaramillo met de inworp. Paton rent richting de bal. Paton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valiente rent richting de bal. Valiente draait met de bal, schiet en ... Elorza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS GAMES - fc pilar 0:1

36e minuut.
Zartuna rent richting de bal. Zartuna passt de bal in één keer door. Vara rent richting de bal. Paton is nu in balbezit. Paton draait met de bal, schiet en ... Elorza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Paton rent richting de bal. Vara rent richting de bal. Paton onderschept slim de pass. Paton draait met de bal, schiet en ... Elorza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS GAMES - fc pilar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS GAMES 58%, fc pilar 42%.
LOS GAMES - fc pilar 0:2

46e minuut.
Valiente passt de bal met de wreef. Algarra is nu in balbezit. Algarra speelt de bal door. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Elorza trapt de bal weg van het doel. Pasquel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Machón de bal onder controle te krijgen. Escrihuela is nu in balbezit. Escrihuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rebolledo geeft een hoge lob. Jaramillo rent richting de bal. Amado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amado krijgt een gele kaart. Jaramillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Rebolledo met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Zartuna probeert de bal met de borst te controleren. Concha met een sublieme pass. Machón is nu in balbezit. Machón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Swisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Swisher geeft een hoge lob. Vara kopt de bal weg. Machón is nu in balbezit. Machón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Amado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaramillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaramillo met een snel genomen vrije trap. Valiente is nu in balbezit. Valiente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel onderschept slim de pass. Pasquel geeft de bal voor. Machón rent richting de bal. Machón draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pasquel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera rent richting de bal. Corera passt de bal zonder na te denken. Machón is nu in balbezit. Machón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valiente de bal. Valiente haalt uit met een fantastische trap. Elorza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS GAMES - fc pilar 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS GAMES 58%, fc pilar 42%.
LOS GAMES - fc pilar 0:3