Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Mario huberth x3
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obanos de bal. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cota verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Vadillo is nu in balbezit. Vadillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Conrado verovert de bal door een tackle van achteren. Conrado met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Vadillo is nu in balbezit. Vadillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Mario - huberth x3 0:1

17e minuut.
Cota bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Conrado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Conrado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conrado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz met een sublieme pass. Anselmo rent richting de bal. Vadillo onderschept slim de pass. Vadillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paisano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Mario - huberth x3 0:2

32e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias geeft een lange en hoge pass. Obanos kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Mario - huberth x3 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Mario 48%, huberth x3 52%.
Super Mario - huberth x3 0:3

56e minuut.
Cota passt de bal in één keer door. Iguereta is nu in balbezit. Iguereta speelt de bal door. Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo met een sublieme pass. Obanos rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas draait met de bal, schiet en ... Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Iguereta passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Conrado geeft een hoge lob. Corzos is nu in balbezit. Corzos met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Mario - huberth x3 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Mario 46%, huberth x3 54%.
Super Mario - huberth x3 1:3