Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marquense LOS GAMES
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Vara onderschept slim de pass. Vara geeft de bal voor. Chacon is nu in balbezit. Escrihuela rent richting de bal. Escrihuela schiet op doel. Ugarriza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Machón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - LOS GAMES 0:1

15e minuut.
Adrian is nu in balbezit. Villatoro onderschept slim de pass. Villatoro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca met een sublieme pass. Corera bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada onderschept slim de pass. Armada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Machón probeert de bal aan de voet te houden. Escolar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacon. Escolar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escrihuela met een snel genomen vrije trap. Ugarriza bokst de bal weg. Machón controleert de bal met de borst. Ugarriza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - LOS GAMES 0:2

31e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Adrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vara rent richting de bal. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca passt de bal met de wreef. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Escrihuela controleert de bal met de borst. Gabriel is nu in balbezit. Escrihuela maakt een afschuwelijke overtreding. Escrihuela krijgt een gele kaart. Gabriel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 47%, LOS GAMES 53%.
marquense - LOS GAMES 0:2

49e minuut.
Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca rent richting de bal. Vara rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Elorza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera rent richting de bal. Armada onderschept slim de pass. Armada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - LOS GAMES 1:2

62e minuut.
Carías passt de bal met de wreef. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian passt de bal zonder na te denken. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Elorza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Armada is nu in balbezit. Armada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marquense - LOS GAMES 2:2

74e minuut.
Chacon met de inworp. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Escrihuela rent richting de bal. Escrihuela passt de bal met de wreef. Machón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - LOS GAMES 2:3

78e minuut.
Avila is nu in balbezit. Amado onderschept slim de pass. Amado geeft een lange en hoge pass. Machón is nu in balbezit. Machón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vara is nu in balbezit. Gabriel is nu in balbezit. Vara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vara krijgt een gele kaart. Gabriel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gabriel kan niet meer verder spelen. Salvador komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 52%, LOS GAMES 48%.
marquense - LOS GAMES 2:3