Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C ATLETIC OF RESINOS fc pilar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Pasquel is nu in balbezit. Swisher verovert de bal door een tackle van achteren. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Gallegos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - fc pilar 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Bonilla de bal. Chornet is nu in balbezit. Chornet passt de bal in één keer door. Pasquel is nu in balbezit. Pasquel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Parés trapt de bal weg. Fajardo kopt de bal weg. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. Arroyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - fc pilar 2:0

14e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Barrios rent richting de bal. Paton rent richting de bal. Paton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton onderschept slim de pass. Paton passt de bal met de wreef. Valiente rent richting de bal. Valiente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Paton onderschept slim de pass. Paton probeert naar een medespeler te passen. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sacristan is nu in balbezit. Sacristan probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo rent richting de bal. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra begaat een overtreding. Algarra krijgt een gele kaart. Bonilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parés kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - fc pilar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 47%, fc pilar 53%.
F.C ATLETIC OF RESINOS - fc pilar 3:0

53e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft de bal voor. Coronado kopt de bal weg. Valiente heeft problemen om de bal te vangen. Valiente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo speelt de bal door. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton onderschept slim de pass. Paton passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Parra kopt de bal weg. Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel haalt uit met een fantastische trap. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bangoura met een sublieme pass. Rebolledo kopt de bal weg. Valiente rent richting de bal. Valiente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - fc pilar 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 59%, fc pilar 41%.
F.C ATLETIC OF RESINOS - fc pilar 3:1