Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marquense fc pilar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal met de wreef. Armada is nu in balbezit. Armada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - fc pilar 1:0

7e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero passt de bal zonder na te denken. Armada is nu in balbezit. Armada draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Valiente is nu in balbezit. Valiente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero met een sublieme pass. Fonseca speelt de bal door. Armada is nu in balbezit. Armada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chornet speelt de bal door. Carías is nu in balbezit. Paton rent richting de bal. Paton draait met de bal, schiet en ... Ugarriza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marquense - fc pilar 1:1

29e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado met een sublieme pass. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 50%, fc pilar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marquense - fc pilar 1:1

56e minuut.
Parés geeft de bal voor. Inworp. Adrian met een snelle inworp. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Zartuna geeft een lange en hoge pass. Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguado rent richting de bal. Paton is nu in balbezit. Paton schiet op doel. Ugarriza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cota geeft een hoge lob. Armada rent richting de bal. Swisher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swisher krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Romero met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca speelt de bal door. Armada rent richting de bal. Armada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 44%, fc pilar 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marquense - fc pilar 1:1