Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C ATLETIC OF RESINOS gatos del madrid
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Chacon geeft een hoge lob. Ubide kopt de bal weg. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte schiet op doel. Bangoura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton verovert de bal door een tackle van achteren. Paton passt de bal met de wreef. Conejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Conejos onderschept slim de pass. Barrera is nu in balbezit. Conejos onderschept slim de pass. Conejos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - gatos del madrid 0:1

36e minuut.
Paton rent richting de bal. Ubide rent richting de bal. Correal maakt een afschuwelijke overtreding. Correal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 66%, gatos del madrid 34%.
F.C ATLETIC OF RESINOS - gatos del madrid 0:1

51e minuut.
Sacristan rent richting de bal. Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte met een sublieme pass. Conejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Correal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo is nu in balbezit. Correal is nu in balbezit. Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte schiet op doel. Bangoura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - gatos del madrid 0:2

71e minuut.
Paton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenique is nu in balbezit. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Correal bereikt de bal nog maar net als eerste. Correal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Echenique de bal. Paton rent richting de bal. Paton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sacristan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacristan passt de bal in één keer door. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - gatos del madrid 1:2

85e minuut.
Ubide speelt de bal door. Corte is nu in balbezit. Corte passt de bal in één keer door. Conejos is nu in balbezit. Conejos schiet op doel. Bangoura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C ATLETIC OF RESINOS - gatos del madrid 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 64%, gatos del madrid 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C ATLETIC OF RESINOS - gatos del madrid 2:2