Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huberth x3 LOS GAMES
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Javaloyes is nu in balbezit. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Vadillo is nu in balbezit. Vadillo haalt uit met een fantastische trap. Elorza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cota bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrihuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escrihuela krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Corera geeft een hoge lob. Obanos rent richting de bal. Machón onderschept slim de pass. Machón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Concha de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Iguereta is nu in balbezit. Iguereta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vadillo de bal. Vadillo draait met de bal, schiet en ... Alonso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
huberth x3 - LOS GAMES 1:0

27e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Vadillo rent richting de bal. Vadillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara speelt de bal door. Machón is nu in balbezit. Machón schiet op doel. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huberth x3 - LOS GAMES 1:1

41e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Vadillo onderschept slim de pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Ortiz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huberth x3 50%, LOS GAMES 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huberth x3 - LOS GAMES 1:1

60e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro speelt de bal door. Vadillo rent richting de bal. Vadillo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Obanos rent richting de bal. Escolar onderschept slim de pass. Escolar met een sublieme pass. Machón rent richting de bal. Machón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Vara speelt de bal door. Concha probeert naar een medespeler te passen. Machón is nu in balbezit. Machón draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huberth x3 - LOS GAMES 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huberth x3 55%, LOS GAMES 45%.
huberth x3 - LOS GAMES 1:2