Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marquense Super Mario
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Armada passt de bal in één keer door. Chacon is nu in balbezit. Unzueta rent richting de bal. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - Super Mario 0:1

2e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Chacon rent richting de bal. Angulo onderschept slim de pass. Angulo schiet op doel. Ugarriza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

7e minuut.
Gaitan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adrian met een snelle inworp. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gaitan verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitan met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Gaitan heeft problemen om de bal te vangen. Armada rent richting de bal. Armada draait met de bal, schiet en ... Paisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Caceres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonseca. Caceres raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabriel neemt de hoekschop. Klungelig pakt Adrian de bal. Adrian draait met de bal, schiet en ... Gaitan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adrian zal de hoekschop nemen. Romero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Chacon de bal. Romero rent richting de bal. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 45%, Super Mario 55%.
marquense - Super Mario 0:1

59e minuut.
Arias geeft de bal voor. Inworp. Gabriel met de inworp. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marquense - Super Mario 1:1

72e minuut.
Velásquez kopt de bal weg. Unzueta kan de bal niet met de borst controleren. Unzueta geeft een lange en hoge pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - Super Mario 1:2

74e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Aguado onderschept slim de pass. Aguado speelt de bal door. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ... Ugarriza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 51%, Super Mario 49%.
marquense - Super Mario 1:2