Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huberth x3 F.C ATLETIC OF RESINOS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Echenique is nu in balbezit. Met opzet legt Caceres zijn tegenspeler op de grond. Echenique roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Echenique kan niet meer verder spelen. Gallegos komt het veld opgelopen. Sacristan met een snel genomen vrije trap. Concha heeft problemen om de bal te vangen. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Gallegos speelt de bal door. Pasquel rent richting de bal. Pasquel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gallegos probeert de bal met de borst te controleren. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte geeft de bal voor. Pasquel heeft problemen om de bal te vangen. Pasquel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
huberth x3 - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met een snelle inworp. Caceres verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel. Bravo bokst de bal weg.

29e minuut.
Corzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel onderschept slim de pass. Gallegos rent richting de bal. Pasquel rent richting de bal. Pasquel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sacristan is nu in balbezit. Sacristan geeft de bal voor. Inworp. Javaloyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sacristan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceres verovert de bal door een tackle van achteren. Caceres speelt de bal door. Vadillo is nu in balbezit. Vadillo draait met de bal, schiet en ... Bangoura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huberth x3 57%, F.C ATLETIC OF RESINOS 43%.
huberth x3 - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:1

56e minuut.
Vadillo is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft de bal voor. Pasquel rent richting de bal. Pasquel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal met de wreef. Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Obanos is nu in balbezit. Pasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte is nu in balbezit. Pasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huberth x3 49%, F.C ATLETIC OF RESINOS 51%.
huberth x3 - F.C ATLETIC OF RESINOS 0:1