Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C ATLETIC OF RESINOS huberth x3
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal in één keer door. Vadillo rent richting de bal. Vadillo haalt uit met een fantastische trap. Bangoura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iguereta zal de hoekschop nemen. Vadillo springt en kopt de bal. Bangoura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gallegos onderschept slim de pass. Gallegos passt de bal met de wreef. Obanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel onderschept slim de pass. Pasquel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Concha trapt de bal weg. Sacristan kopt de bal weg. Klungelig pakt Corzos de bal. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Parra probeert de bal met de borst te controleren. Obanos is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Cota is nu in balbezit. Gallegos rent richting de bal. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos rent richting de bal. Gallegos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 53%, huberth x3 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C ATLETIC OF RESINOS - huberth x3 0:0

52e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz met een sublieme pass. Aguilera is nu in balbezit. Vadillo onderschept slim de pass. Vadillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - huberth x3 0:1

55e minuut.
Sacristan passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Vadillo is nu in balbezit. Vadillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Contreras probeert de bal aan de voet te houden. Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadillo passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - huberth x3 0:2

65e minuut.
Obanos kopt de bal weg. Gallegos rent richting de bal. Gallegos passt de bal met de wreef. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C ATLETIC OF RESINOS - huberth x3 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C ATLETIC OF RESINOS 48%, huberth x3 52%.
F.C ATLETIC OF RESINOS - huberth x3 1:2