Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
noyer LOS GAMES
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pasquel met de inworp. Villatoro rent richting de bal. Villatoro passt de bal zonder na te denken. Machón rent richting de bal. Machón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda speelt de bal door. Concha rent richting de bal. Arias onderschept slim de pass. Arias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Diego kopt de bal weg. Chulvi is nu in balbezit. Villatoro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chulvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Chulvi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. Escolar kopt de bal weg. Daar is Escrihuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi schiet op doel. Elorza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elorza probeert naar een medespeler te passen. Escrihuela probeert de bal met de borst te controleren. Escrihuela speelt de bal door. Machón heeft problemen om de bal te vangen. Machón schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Villatoro onderschept slim de pass. Villatoro speelt de bal door. Escrihuela speelt de bal door. Machón rent richting de bal. Machón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - LOS GAMES 0:1

45e minuut.
Villatoro probeert naar een medespeler te passen. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel passt de bal met de wreef. Machón heeft problemen om de bal te vangen. Machón schiet op doel. Cubillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - LOS GAMES 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noyer 44%, LOS GAMES 56%.
noyer - LOS GAMES 0:2

46e minuut.
Escrihuela probeert naar een medespeler te passen. Diego is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machón. Machón krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cubillos trapt de bal weg van het doel. Concha kopt de bal weg. Ceballos probeert de bal met de borst te controleren. Pasquel is nu in balbezit. Pasquel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machón rent richting de bal. Machón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
noyer - LOS GAMES 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noyer 53%, LOS GAMES 47%.
noyer - LOS GAMES 0:3