Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marquense huberth x3
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Rodríguez geeft de bal voor. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Corzos rent richting de bal. Armada onderschept slim de pass. Armada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - huberth x3 1:0

30e minuut.
Adrian kopt de bal weg. Armada is nu in balbezit. Concha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Armada kan niet meer verder spelen. Salvador komt het veld opgelopen. Adrian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iguereta kopt de bal weg. Caceres is nu in balbezit. Caceres passt de bal in één keer door. Bravo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - huberth x3 2:0

35e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Salvador is nu in balbezit. Salvador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Duarte rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz speelt de bal door. Vadillo is nu in balbezit. Vadillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cota geeft een lange en hoge pass. Adrian kopt de bal weg. Concha probeert de bal aan de voet te houden. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Avila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabriel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 50%, huberth x3 50%.
marquense - huberth x3 2:0

52e minuut.
Caceres probeert naar een medespeler te passen. Vadillo rent richting de bal. Aguado is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marquense - huberth x3 2:1

54e minuut.
Caceres passt de bal met de wreef. Javaloyes rent richting de bal. Javaloyes geeft een lange en hoge pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ugarriza trapt de bal weg. Fonseca kopt de bal weg. Klungelig pakt Obanos de bal. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Caceres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parga komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Vadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Vadillo onderschept slim de pass. Vadillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Javaloyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Javaloyes met een sublieme pass. Romero speelt de bal door. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Echaverri komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz speelt de bal door. Vadillo heeft problemen om de bal te vangen. Vadillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marquense - huberth x3 2:2

77e minuut.
Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Salvador maakt een afschuwelijke overtreding. Salvador krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marquense 53%, huberth x3 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marquense - huberth x3 2:2