Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milad Madrid Star Rezoooli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Haj-Amal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khushkhu kopt de bal weg. Daar is Na`imi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Yaseen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymourtash rent richting de bal. Fekhma verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhma geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Milad Madrid Star - Rezoooli 1:0

20e minuut.
Minavand geeft de bal voor. Ghurani heeft problemen om de bal te vangen. Ghurani geeft de bal voor. Khani rent richting de bal. Khani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milad Madrid Star - Rezoooli 2:0

28e minuut.
Yaseen speelt de bal door. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Madari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma onderschept slim de pass. Fekhma schiet op doel. Ramhe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Za`irpur trapt de bal weg van het doel. Fekhma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Al-Makajid de bal onder controle te krijgen. Khani is nu in balbezit. Khani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ammini onderschept slim de pass. Ammini passt de bal in één keer door. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milad Madrid Star 47%, Rezoooli 53%.
Milad Madrid Star - Rezoooli 2:0

59e minuut.
Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammini passt de bal zonder na te denken. Jahanpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahanpur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Za`irpur de bal onder controle te krijgen. Muqimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sassi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madari heeft problemen om de bal te vangen. Hathazari met een sublieme pass. Jahanpur rent richting de bal. Jahanpur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milad Madrid Star - Rezoooli 2:1

80e minuut.
Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Fekhma is nu in balbezit. Fekhma passt de bal met de wreef. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ammini met een sublieme pass. Klungelig pakt Tebet de bal. Jahanpur is nu in balbezit. Jahanpur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milad Madrid Star - Rezoooli 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milad Madrid Star 51%, Rezoooli 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milad Madrid Star - Rezoooli 2:2